KAMERAOVERVÅKING BORETTSLAG/SAMEIE

Personer oppfører seg bedre når de er på film. Enkle og effektive overvåkingssystem reduserer uønskede hendelser, og øker samtidig tryggheten med signaleffekten kameraene har på potensielle lovbrytere.

ReliSec AS har lang erfaring med å ivareta sikkerheten i borettslag og sameier. Vi er godt kjent med de ulike problemstillingene samt hvordan de løses på en god måte.

Vi jobber hardt hver dag for at beboere skal føle seg trygg i sitt bomiljø.

Typiske problemstillinger for borettslag og sameier er :

  • Hærverk og tyveri i garasjeanlegg
  • Hærverk og tyveri i bodareal
  • Hensetting av søppel 
  • Innbrudd i postkassestativ.
  • Hærverk i heis samt fellesareal

ReliSec AS har god dialog med datatilsynet og har mye erfaring med lover og regler knyttet til kameraovervåking i borettslag og sameier. Dette bistår vi med som en del av prosessen.

Vi benytter oss av nyskapende teknologi som kombinert med lang erfaring og god kompetanse gir sterke produkter til en konkurransedyktig pris.

Man får enkelt tilgang til systemet via nettleser på PC og/eller via APP på mobiltelefon.

Kontaktskjema Borettslag/ Sameie

1 + 9 =

Intelligent kameraovervåking Borettslag – Grønt Vakthold

Intelligent kameraovervåking er et produkt som er utviklet for å stoppe uønskede/kriminelle hendelser før de blir utført. Dette er også kjent som IVA og proaktiv kameraovervåkning. Systemet baserer seg på kamera og høyttalere plassert strategisk på kundens område.

Kamera programmeres til å reagere på for eksempel personer som kommer inn i aktive soner, typisk etter på kveld/natt i garasjeanlegg, bodareal, bossnedkast, postkassestativ og inngangsparti.

 Ved utløst alarm får operatør på vår 24 timers døgnbemannede alarmstasjon opp sanntidsvideo og kan aksjonere ved bruk av høyttalere som monteres sammen med overvåkingskamera på området.

Tjenesten er kostnadseffektiv i forhold til tradisjonelle vaktløsninger som baserer seg på vektere og kontrollrunder. 

GRØNT VAKTHOLD : Ved bruk av intelligent kameraovervåkning bytter vi ut behovet for kjøretøy og fysisk tilstedeværelse på områdene med sentralstyrt intelligent vakthold. På denne måten sparer vi miljøet for mye utslipp i forhold til det tradisjonelle streif vaktholdet som baserer seg på vaktrunder som utføres ved hjelp av kjøretøy.

Ved å benytte seg av vår sikkerhetspakkeløsning er det ingen investeringskostnad, kun en fast månedspris som dekker utstyr, montering, service,vedlikehold og alarm ved tekniske problemer. Vi sørger for at systemet til enhver tid fungerer som det skal.

Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring og kommer med løsningsforslag tilpasset deres behov.

 

– Vi leverer og monterer våre produkter over hele landet!

 

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller et godt tilbud! – Vi har døgnåpen kundeservice

Se også noen av våre andre overvåkings tjenester:

ReliSec AS

Kokstaddalen 4, 5257, KOKSTAD.

Org Nr:  914 130 875

PERSONVERN

Tlf: 03765 / 55 60 29 09